içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

http://www.maraskenthaber.com

Bugun...

Meryem Uzerli Amerikalı Sevgilisi İle İlk Pozunu Paylaştı

Tarih: 15-02-2021

Meryem Uzerli Amerikalı Sevgilisi İle İlk Pozunu Paylaştı

Bir süredir Almanya'nın Berlin kentinde yaşayan oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay ikinci kez anne olmuştu. Uzerli'nin ikinci kızının babası geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Meryem Uzerli, Sevgililer Günü'ne özel kızı Lili Koi'nin babası, Amerikalı sevgilisiyle fotoğrafının olduğu çikolata kutusunu paylaştı.

 

 

Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay Lily Koi adını verdiği kızına kavuştu. Meryem Uzerli, bebeği Lily Koi'nin babasının kim olduğunu açıklamamıştı. Sosyal medyada Uzerli'nin sevgilisinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Meryem Uzerli'nin Can Ateş ile birlikteliğinden olan kızı Lara, 7 yaşına girdi. Uzerli, kızının doğum gününü kimliğini sır gibi sakladığı sevgilisiyle kutladı. Bu kutlama sonrası Uzerli'nin sevgilisinin en net fotoğrafı ortaya çıktı.

 

 

Meryem Uzerli'nin kızı Lily Koi'nin babasının fotoğrafı ortaya çıktı. Meryem Uzerli'nin sevgilisini ismi henüz bilinmiyor. Uzerli'nin sevgilisinin fit ve sakallı görüntüsü dikkat çekmişti. Uzerli, kızını kucağına aldıktan sonra "Lara Jemima, baban ve ben ailemize katıldığın için çok mutluyuz. Bize katıldığın için kendimizi minnettar ve mutlu hissediyoruz" diyerek duygularını ifade etmişti. Meryem Uzerli, kızı Lily Koi'nin babası Amerikalı sevgilisi ile ilk pozunu paylaştı.

FACEBOOK YORUM
Yorum